Hamam håndklæder

Hamam håndklæder

Hamam håndklæder, smarte autentiske tyrkiske håndklæder til badeværelse, stranden, sommerhuset eller rejsen.
Del de gode net tilbud:

Hamam håndklæder

Hamam håndklæder – skal du have max luksus? Så er det de kraftige hamam håndklæder som er et hit. Der er brugt 3 gange så meget bomuld i disse smukke håndklæder, som kan bruges lige så vel på badeværelset, som på stranden. De multifarvede er super populære, og derfor har vi også lavet et en mindre udgave af det, perfekt til håret eller gæstetoilettet, hvor de pryder.

Kan bruges til pynt i stuen, sommerhuset – ser godt ud på badeværelset og til at tage med på stranden. Tyrkiske hammam håndklæder er trendy hos de unge, og de voksne. Brug dem som kjole på stranden, eller en plaid til sofaen, eller når du skal imponere gæster med et super indbydende badeværelse.

Denne model kaldet double sided er håndvævet på gammeldags manér. Den har forskellige toner i farverne på hver side af håndklædet, som også er blødere end de normale maskinvævede hammam håndklæder. Det skyldes at de maskinvævede simpelthen er tættere vævet, og også føltes lidt mere hårde. Disse håndvævede kræver en anelse mere pleje efter vask, de kan som strik godt trække sig sammen og blive mindre, så efter en mild vask strækker man håndklædet de steder det er trukket sammen, og efter tørring så kan man stryge hvis man igen vil have håndklædet stort.

Hamam håndklæder

Del de gode net tilbud:

Nyheds Update

Tilmeld din email herunder for at modtage nyhedsbrev

da_DK
da_DK