Greenline

Hos greenline finder du el-kabler, belysning, tarvlemateriel, ventilation og alt det du står og mangler inden for el-varer og materialer.

Sådan samler og adskiller du en fatning…

Få styr på din fatning. Er E27 den lille eller den store? Design din helt egen lampe. Det er ret nemt.

Sådan lyder det også hos Greenline – tips og triks hvor du kan få hjælp til praktiske ting inden for elektriske installationer og varer du køber hos Greenline.

“Her er et par tips til at finde den rigtige:

De almindelige skruefatninger, som sidder i mange loft, bord og standerlamper, kaldes normalt “E27” og “E14” eller “stor”/”lille”, men hvilken er “den store” og hvilken er “den lille”? Egentlig er det noget rod, at kalde dem for “stor” og “lille”. For der er flere end de to typer.

E´et står for “Edison”, opkaldt efter Thomas Edison, som opfandt glødepæren med skruefatningen. De to cifre efter E´et angiver…. Læs mere om tips og triks på Greenline her.

Greenline har på mange af deres varer dag-til-dag levering, så du kan hurtigt bestille og du har varer allerede næste dag. Dette kan du læse mere om på deres hjemmeside.

Få leveret lige hvor det passer dig

Hvis du ikke orker turen på posthuset eller gerne vil modtage din pakke ekstra hurtigt, så er Klik & Hent lige noget for dig. Du kan nemt og enkelt få sendt din pakke til et af vores showrooms, så du kan afhente den i ro og mag. Og nå ja – med Klik & Hent sparer du også fragten, så du får lidt mere for lidt mindre.

Ventilator til sommervarmen.

Du kan nemt finde en ventilator til nedkøling her i sommervarmen. .

Greenline luftkoeler

Når sommervarmen rammer landet, kan det ind imellem blive helt ulideligt at være indendørs. Den lumre, stillestående luft gør ikke noget godt for dit daglige aktivitetsniveau og da slet ikke for din nattesøvn.

Med mobil aircondition er du rigtigt godt hjulpet, da det er en enkelt, praktisk og fleksibel løsning på problemet med hedebølgedøsighed. Det kræver ingen omfattende installation, og du kan flytte rundt på dit luftkøleranlæg fuldstændigt efter forgodtbefindende.

Den smarte anordning fungerer ved hjælp af en kompressor, der nedkøler den varme luft via et kølemiddel, så den fremstår forfriskende kølig, når den igen sendes ud i lokalet. For at slippe af med den overskydende varme, skal du blot montere en aftræksslange i et vindue eller en dør, og mange mobile airconditionanlæg og luftkølere leveres med slange, mundstykke, og hvad du ellers skal bruge til monteringen.

Denne simple løsning gør, at du også nemt kan tage den mobile aircondition med dig i sommerhus, kolonihavehus eller med på tur i campingvognen.

Se alle de mange vare og tilbud, samt jævnlige komkurrencer på Greenline, og gør samtidigt et godt køb og en besparelse.

Og husk også at besøge de andre gode danske webshop her på net-tilbud.dk under kategorien Gør-Det-Selv

Tilbuds-Nyheder