GoFast - El Løbehjul. Dansk webshop med salg af lovlige elektriske løbehjul. Vi er en nyopstaret dansk virksomhed, som er fuldt ud fokuseret på salg af elektriske løbehjul.

GoFast – El Løbehjul

GoFast – El Løbehjul

Hvorfor vælge GoFast?

Er du udkig efter et nyt dagligt transportmiddel? Så kan der være god grund til at vælge et Gofast – El løbehjul! Med et elektrisk løbehjul kan du nemt og ubesværet, snørkle dig gennem morgentrafikken, forbi cyklister og biler!

Der findes et have af forhandlere og producenter, så hvorfor købe et løbehjul fra GoFast? Vi begyndte i starten af 2019 at indkøbe og sælge elektriske løbehjul i Danmark. Vi fandt hurtig ud af at der var en del ting som kunne være bedre. Så vi satte os for at få produceret det absolut bedste løbehjul tilgængeligt. Vores topprioritet var pålideligt, derfor er alle vores el løbehjul leveres med punkterfrie dæk – det betyder bedre driftsikkerhed, og ingen bøvl med punkteringer. Derudover har vi opgraderet både stelkvalitet, motor og batteri, så du kan køre helt uden bekymringer.

 

Udover salg af løbehjul, har vi også et af Danmarks eneste el løbehjul værksteder. Det betyder at du altid kan få hjælp med reparation og service. Vi har alle reservedel på lager, så kan udføre reparationer samme dag.

Hvor gammel skal man være for at køre på elløbehjul?

Kører man på privat grund, er der ikke nogen aldersgrænse for hvor gammel man skal være for at køre på el løbehjul. Hvis man gerne vil køre offentligt, er der dog nogle begrænsinger. Man skal som minimum være 15 år...

 

Find dit nye elektriskeløbehjul på Gofast.dk

 

GoFast - El Løbehjul

GoFast – El Løbehjul