Gardinshoppen

Vælg den bedste gardinbus og få høj faglighed samt skarpe priser Vi håber selvfølgelig du vælger at få vores gardinbus på hjemmebesøg, men undersøg markedet og læs anmeldelser på nettet. Vi har en de bedste scores på Trustpilot i Danmark

Gardinshoppen tilbyder et meget stort udvalg af mange typer gardiner til boligen og mange andre løsninger.

Gardinshoppen tilbyder Online salg af gardiner og kan derved gøre prisen meget konkurrencedygtig.

Opmåling af gardiner med totalgaranti

Hvis det lægger et ekstra pres på dig at skulle måle korrekt op i første forsøg, kan du hos Gardinshoppen.dk tilkøbe en totalgaranti. Garantien sikrer dig mod fejlmål, så vi sender dig nogle nye hvis du nu skulle have målt forkert.

Der kan blive tale om en merpris, hvis de nye gardiner er større end de gamle. Du skal kontakte Gardinshoppens kundeservice for at gøre brug af din totalgaranti. Danmarks billigste Gardiner.

Lad vores gardinbus klare din opmåling af dine gardiner

Hvis du bare gerne vil sikre dig at det hele bliver målt og sat op korrekt, kan du også bestille et besøg af vores smarte gardinbus. Så hjælper vi dig hele vejen igennem, indtil du har fået hængt dine nye gardiner op.

Det er gratis at få besøg af vores gardinbus og det er 100% uforpligtende. Der vil blive foretaget en opmåling af gardiner af en fagmand og vi tilbyder også montering.

Gardinbussen leverer montering af en fagmand

Priser på montering gives kun igennem Gardinshoppens Gardinbus. Vores kunders hjem er forskellige og det samme er ønsker og behov. Et 40 cm bredt gardin er hurtigere at montere end 400 cm bredt gardin. Har du træloft er det nemmere end i armeret beton. Almindelig lofthøjde er lettere end hvis der 6 meter til loftet. Jo lettere, jo billigere. Vi giver den rigtige pris første gang – for det er god gardinbus-service for alle. Nogle firmaer giver et billigt overslag og når monteringen skal præciseres, så er prisen pludselig en helt anden. Gardinshoppens gardinbus ser alle detaljer an, for at give et professionelt tilbud. Et professionelt tilbud er ofte det billigste og hurtigste for dig. Gardinshoppen har Prisgaranti på Gardiner

Gardinshoppen tilbyder gode garanti betingelser.

TOTALGARANTI
Totalgarantien dækker hvis uheldet er ude og du har målt forkert. Den er samtidig en udvidet tilfredshedsgaranti som sikrer dig et sikkert køb.

Det koster 15% ekstra at tilkøbe garantien og den skal tilvælges sammen med hvert produkt du køber hos os hvis du skal være helt dækket.

Hvis du måler forkert – betaler vi!

Det kan naturligvis ske at du kommer til at måle forkert op til dine nye gardiner. Hvis det skulle ske kan du tage det helt roligt – vi betaler.

I det tilfælde at du har målt forkert skal du blot skrive til vores kundeservice senest 14 dage efter du har modtaget gardinerne med det/de forkerte mål. Det kan du ved at klikke her. Herefter vil vi kontakte dig og infomere dig om hvordan du får tilsendt nogle nye gardiner, samt hvortil du skal returnere de gardiner som er bestilt forkert.

Om fragt og betaling skirver gardinshoppen b.la.:

Der opkræves ikke gebyr for betalingskort på Gardinshoppen.dk

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Gardinshoppen.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Fragt

På Gardinshoppen.dk kan der betales med:

For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragten er en fast pris inden for Danmarks grænser.

Fragten begynder fra 49 kr. For pakker over 200 cm (fra gardinbredde 190 cm) sendes en pakke som stykgods med PostNord.

Foruden ligges der 20 kr til for hvert gardin for at kompensere den ekstra vægt.

Er din vare fragtskadet, skal du inden for 4 dage anmelde det til os på mail eller telefon. Vi vil derefter kontakte fragtfirmaet og søge om erstatning.

Gardinshoppen – Rullegardiner, Persienner, Plissegardiner, Lamelgardiner, Foldegardiner. Find også andre gode bolig tilbud på net-tilbud her.

Tilbuds-Nyheder