FTFa

FTFa

Meld dig ind hos FTFa og få en billig og god A-kasse.
Del de gode net tilbud:

ANBEFAL NYT MEDLEM OG FÅ 500 KR.

Det gælder også, hvis du skifter til FTFa fra en anden a-kasse.

En af landets billigste a-kasser. Økonomisk sikkerhed. Job- og karriererådgivning. Lønsikring. Tilfredse medlemmer. 58 faglige organisationer. Det er blot nogle af de fordele, som et medlem af FTFa har.

…Og vi er stolte af, at vores medlemmer er glade og tilfredse med deres medlemskab. Derfor kan du give glæden videre. Hvis du har en kollega, en ven eller et familiemedlem, og de kunne få samme glæde af et medlemskab, så anbefal dem. Vi kvitterer med et SuperGavekort på 500 kr. til dig, når den, du anbefaler, melder sig ind.

KERNEFORTÆLLINGEN OM FTFa

Vi tror på, at vores medlemmer hellere vil være i arbejde end på dagpenge. Derfor arbejder vi hver dag for at være medlemmernes direkte vej til et nyt job. Både de ledige og dem, der er i arbejde og på udkig efter nye udfordringer.

Vi er en a-kasse for alle, og vi samarbejder med 58 faglige organisationer. Det betyder, at vi kender medlemmernes fag og kan give målrettet rådgivning om arbejdsliv, faglighed og a-kassespørgsmål. Vi er her den dag, du får brug for os.

Både når vi udbetaler dagpenge, og når vi hjælper dig videre i dit arbejdsliv. Vi tør godt sige, at vi ikke blot er en af Danmarks største a-kasser – men også en af de absolut bedste. Bare spørg et af vores ca. 150.000 medlemmer.

Se også de andre tilbud om a-kasser, job, uddannelse og udvikling her på Net-Tilbud.dk

Del de gode net tilbud:

Tilbuds-Nyheder

Indtast din e-mailadresse nedenfor for at abonnere på vores nyhedsmail.

da_DK
da_DK