Frishop - online byggemarked. Her finder du alt indenfor bolig, byggematerialer, belysning, have, grill, outdoor, værktøj og køkken/bad. Du finder mere end 48.000 produkter fordelt på næsten 300 brands, som Weber, Bosch, Nilfisk, Nordlux og Fatboy

Frishop – online byggemarked.

Frishop – online byggemarked, skirver b.la. om deres webshop:

frishop.dk er en uafhængig spiller på det danske marked inden for byggemarked og håndværkerbutik.

Vi har et udgangspunkt i den fysiske verden i trælastbranchen med mange års erfaring. Det er denne ballast vi har taget med os i den elektroniske verden.

frishop.dk blev etableret i 2011 i lejede lokaler i Erritsø ved Fredericia. På under fire år voksede firmaet fra 2 til 22 ansatte og allerede i 2013 måtte frishop flytte til større lokaler på Røde Banke 99 i Erritsø og i april 2017 åbnede vi butik på Bødkervej 5 i Snoghøj. Den 700 m2 store butik bestod af en 350 m2 stor grilludstilling med Danmarks største udvalg i Weber grilltilbehør samt et stort udvalg i blandt andet alt til camping, friluftsliv og vandsport.”

Danmarks online byggemarked nr. 1

Danske byggemarkeder vokser markant online, og stadig flere danskere handler i byggemarkeder hjemme fra sofaen. Pricerunner.dk har lavet en opgørelse over de 200 mest populære webbutikker i Danmark og her kommer frishop.dk ind som nummer 1 som det mest populære online byggemarked. Frishop.dk blev nummer 1 både i 2015 og i 2016.
frishop.dk er en del af BHG Group, der er den største onlinegruppe inden for konsumenthandel i Norden. BHG Group har mere end 85 onlinebutikker og over 70 butikker fordelt i de nordiske lande, og gruppen beskæftiger i alt cirka 1 500 personer, heraf cirka 50 personer i Danmark. Hovedkontoret ligger i Malmø, og vores aktie handles på Nasdaq Stockholm.
I Danmark indgår frishop.dk i tæt samarbejde med byghjemme.dk.
Vi har adgang til alle varer som du normalt finder i et byggemarked. Kan du ikke finde varen, er du velkommen til at kontakte os, så vil vi meget gerne bestille den ønskede vare hjem til dig.
Frishop – online byggemarked er 100% ejet af Camola Aps. De primære ejere er Morten Laursen og Carsten Mortensen samt Bygghemma.
Frishop – online byggemarked.