Flying Tiger

Hjem er hvor hjertet er, som det gamle ordsprog siger. Og hvis noget er vigtigt for os her hos Flying Tiger Copenhagen, så er det hjertet og følelserne af glæde, der ledsager det. Dit hjem er det sted, hvor du kan være dig selv og tilbringe tid med de mennesker, du elsker, det være sig venner, familie eller begge dele.

Copenhagen online univers – Flying Tiger

Flying Tiger er fyldt med tusindvis af produkter hos , og der kommer nye kollektioner i begrænset oplag hver uge.
Ting, du har brug for, ting du drømmer om, ting du ikke vidste, eksisterede.
Livet er en fest, og vi inviterer dig til at lege med.
Et rigere liv koster ikke en formue.

Flying Tiger designer ekstraordinære produkter til hverdagen eller får hverdagsprodukter til at se ekstraordinære ud, ønsker Flying Tiger at give dig noget, der kan bringe dig tættere på en anden.

Ting, der får dig til at smile.
Gaver Du får lyst til at give.
Ting, du føler trang til at prøve og desperat ønsker at dele med andre.

Flying Tiger Copenhagen


Webshoppen skirver om sig selv:

En invitation til et rigere liv

På Flying Tiger Copenhagendesigner vi ikke for at få produkterne til at se pæne ud. Vi designer for at få folk til at føle sig godt tilpas.

Uanset om vi designer ekstraordinære produkter til hverdagen eller får hverdagsprodukter til at se ekstraordinære ud, ønsker vi at give dig noget, der kan bringe dig tættere på en anden.

Ting, der får dig til at smile. Gaver Du får lyst til at give. Ting, du føler trang til at prøve og desperat ønsker at dele med andre.

For den virkelige værdi ligger ikke i de produkter, vi ejer, men i de oplevelser, vi deler. Hver måned, Flying Tiger Copenhagen lancerer vi en række nye produkter. Ting, du har brug for. Ting, du drømmer om. Ting, du ikke vidste eksisterede.

Produkter, der er lavet med omtanke for dig og de ressourcer, vi deler. Hvert enkelt produkt er designet til at få de ting, du holder af, til at ske.

Et rigere liv koster ikke en formue.

Husk også at besøge de mange andre shopping webbutikker på net-tilbud.dk

Tilbuds-Nyheder