EVIFY

Hos Evify installerer de over 100 ladere hver uge og har dermed indsamlet information fra både vores kunder og elektrikere om de bedste ladere på markedet.

Velkommen til Evify

Vi er en af de førende leverandører af ladestandere til private i Norden og har hidtil installeret over 10.000 ladestandere til villa ejere.

Vores vision er at gøre livet lettere for elbilsejere ved at lade vores kunder slippe for at ringe rundt og jage og sammenligne tilbud hos forskellige elfirmaer. I stedet håndteres alt digitalt, hvor kunden placerer ordren online og derefter matches med en lokal elektriker, der udfører installationen på kun få uger.

Transparens og høj serviceniveau er nøgleord for os hos Evify, derfor arbejder vi kun med klart definerede prispakker uden overraskelser.

Evify
En smart og kompakt lader fra Wallbox. Pulsar Max kommer med et fastmonteret ladekabel og leverer op til 22 kW kraft. Vælg mellem 5 eller 7 meter kabel og farverne hvid og sort. Med Enegic belastningsfordeling eller appen MyWallbox kan du lade når prisen er lavest og få adgang til avanceret energistyring-funktioner.
Evify
eMove Mode 2 er en transportabel lader til el-biler som er blevet lavet med brugeren i fokus. Med unikke funktioner, uovertruffen brugervenlighed og ekstrem holdbarhed for sikkert ladning, hvor du end er.

Med eMove kan du sikker lade i en almindelig stikkontakt og med Boost-funktionen kan du lade hurtigere i de første 120 minutter med op til 15A, hvilket giver dig en ladekaft på 3.5 kW.
Evify på NET-Tilbud
Dette ladekabel passer til alle biler med et Type 2-stik, enten i offentlige ladere eller med din lade hjemme med et Type 2-stik. Lader med en ladestyrke på op til 22 kW

Ladning af bilen overvåges gennem tovejskommunikation mellem bilen og laderen. Når kablet er sat til bilen, udføres en selvtest for at sikre, at kablet er korrekt forbundet og at bilen er klar til…

Ladebokse – bedst i test 2024

Har du for nylig købt en plug-in-hybrid eller el-bil? Så er det på høje tid at få en ladeboks til dit hjem. Vi har taget et nærmere kig på de ladebokse, som vi anser er de mest interessante på markedet. Denne sammenligning er baseret på flere forskellige tests fra bl.a. M3 og Bedst i test. I Evify installerer vi også 100 ladere hver uge og har dermed indsamlet information fra både vores kunder og elektrikere om de bedste ladere på markedet.

Ladere i denne test

 • Easee Charge Lite
 • Zaptec Go
 • DEFA Power
 • Charge Amps Aura
 • Charge Amps Halo
 • Charge Amps Dawn
 • Garo GLB
 • Garo Entity Pro
 • Garo GTB
 • Alfen Eve Pro-Line
 • Wallbox Pulsar Max
 • Ctek Chargestorm Connected 2
 • Tesla Wall Connector

Hvorfor bør du købe en ladeboks?

Det er meget lettere at eje en el-bil eller en plug-in-hybrid hvis du har en ladeboks installeret i dit hjem. Det vil være lettere, at du altid kan lade din bil hjemme og du undgår også alle risici ved at lade i en almindelig stikkontakt. Det er også billigere at lade hjemme sammenlignet med at lade din bil i offentlige ladestationer, især hvis du lader om natten med en el-aftale med en timepris.

Læs mere om ladebokse her på EVIFY og argumenterne for en ladeboks, samt tests.

Evify skriver om sig selv:

“Evify blev grundlagt i 2018 for at gøre det nemmere for ejere af el-biler at lade deres biler hjemme. Ved at uddanne vores kunder og samle markedets bedste leverandører har vi skabt en tjeneste, hvor hele Danmark kan få alle ladeboksbehov opfyldt.

I dag installerer vi hundreder af ladebokse hver eneste uge og har flere tusinde glade kunder.

Vores fantastiske ansatte i vores populære kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig på din vej mod et lettere ejerskab af el-bil.”

Evify har foreløbig 4,4 stjerner på trustpilot. Husk at give din anmeldelse når du har foretaget køb af dine nye ladeboks eller tilbehør.

Glem ikke at besøge de andre webshops i samme kategori – Transport, Bil & MC

Tilbuds-Nyheder