Estaldo

Sælg din egen bolig billigt og nemt med estaldo. Salæret er helt i bund og servicen er i top. Spar mange penge på dit boligsalg.

Estaldo

Vil du spare penge på dit boligsalg?

En ny og anderledes ejendomsmægler. Du gør lidt, vi gør resten!

Danske ejendomsmæglere har i mange år tjent godt på at komplicere et boligsalg. Men det behøver slet ikke være så kompliceret.
Hos Estaldo klarer din personlige ejendomsmægler papirarbejdet, dialog med banken og alle de juridiske spidsfindigheder. På den måde er du sikret et professionelt boligsalg.
Fremvisningerne, dem klarer du selv, men din personlige ejendomsmægler sørger for at forhandle med køberne, så du sikres den bedste pris for din bolig.

Hos Estaldo får du altid en fast og gennemskuelig pris, så du på forhånd ved præcis, hvad dit boligsalg koster.
Det, synes vi, er langt smartere end en gammeldags ejendomsmægler og meget mere sikkert end selvsalg.
Vi samarbejder om salget. Hvis du klarer fremvisningerne, så klarer vi resten.

Danmarks digitale ejendomsmægler.

Når nu vi kan overføre penge med netbank og styre resten af vores liv med NemID, hvordan kan det så være, at der findes så mange ejendomsmæglere – og hvorfor skal det være så dyrt, at få solgt sin bolig?
Forklaringen er ret enkel. Der har ikke været andre muligheder – før nu! Estaldo er drømmen om at revolutionere en branche. At give dig, som vil sælge din bolig, kontrollen over processen.

  • Fast salær 12.500 kr.
  • 100% solgt eller gratis
  • Billeder, plantegning og boligbeskrivelse
  • Vises på Boligsiden, Boliga og Facebook
  • Kun uddannede ejendomsmæglere

estaldo

 

Om Estaldo:

Hvorfor skal det være så dyrt at få solgt sin bolig?

Når nu vi kan overføre penge med netbank og styre resten af vores liv med MitID, hvordan kan det så være, at der findes så mange ejendomsmæglere – og hvorfor skal det være så dyrt, at få solgt sin bolig?

Forklaringen er ret enkel. Der har ikke været andre muligheder – før nu! Estaldo er drømmen om at revolutionere en branche. At give dig, som vil sælge din bolig, kontrollen over processen.

 

Tjek også vores andre gode shopping og bussiness muligheder ud her på siden.

Tilbuds-Nyheder