background img
banner

Emma.dk

128

DAGSTILBUD

Her på siden finder du vores dagstilbud. Selvom du altid kan spare op til 85 % i forhold til butikspriserne på din yndlingsprodukter hos emma.dk, sætter vi nogle dage helt eksklusivt priserne yderligere ned på særligt udvalgte produkter. Vores dagstilbud gælder én dag og er for dig, der vil have ekstra gode tilbud. Vil du ikke gå glip af vores eksklusive dagstilbud, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her på emma.dk. Så vil du dagligt blive opdateret med dagens bedste tilbud, og du behøves således ikke bekymre dig om, om du nu går glip af, at dine yndlingsprodukter bliver nedsat. Vi lover nye spændende produkter i nyhedsbrevet hver dag.

Billige produkter fra dine yndlingsbrands

Hos emma.dk kan du finde tilbud på billige produkter fra nogle af markedets mest populære brands. Vi er sikre på, at du også finder nogle af dine egne favoritter her. Du finder alt fra makeup, hudpleje og hårprodukter til kvinder og mænd til husholdningsprodukter og kioskvarer – det hele fra kendt mærke, du allerede kender. Skal der handles ind til fredagsslik eller er du på udkig efter en ny parfume, så tag et kig på vores dagstilbud. Vi mener at alle skal have råd til luksus, og derfor har vi erklæret priskrig, og giver dig mulighed for at spare op til 85 % på mærkevarer inden for (næsten) alle kategorier.  

Shop dagstilbud fra sofaen

Når du shopper online på emma.dk, slipper du for lange irriterende køer, overfyldte butikker, udsolgte varer, lang transporttid og åbningstider, der ikke passer ind i din travle hverdag. Her kan du shoppe gode dagstilbud og billige produkter i ro og mag, præcis når det passer dig. Du kan tilmed finde de fleste af dine produkter på samme sted, uanset om det er plejeprodukter, rengøring, slik, alkohol mm.

Vores tilbud er for alle, for alle skal have chancen for at købe billige mærkevarer på nettet til langt under butikspriser. Du skal blot enten være tilmeldt, eller tilmelde dig vores fordelsklub ved købet, for at få adgang til de attraktive EMMA PRISER. Det er gratis de første syv dage, og ellers er prisen 85 kr. om måneden. Som medlem af vores fordelsklub får du naturligvis også lynhurtig fragt og gratis levering. Der er kun gode grunde til at udforske vores kæmpe varekatalog, hvor vi kan tilbyde dig produkter inden for (næsten) alle kategorier. Vi sidder klar til at give dig skarpe dagstilbud på vores bestsellers. Hvad venter du på? Lad tilbudsjagten begynde.


Article Tags: · · ·

...

da_DKDanish
da_DKDanish