Dorch & Danola A/S

Dorchdanola er din online håndværkerbutik og er den førende udbyder af Festool værktøj på nettet i Danmark. Vi har et stort sortiment af kvalitets værktøj og maskiner, fra alle de førrende brands til håndværkeren og gør-det-selv manden.

Dorch & Danola skriver bl.a.:

Dorch & Danola A/S er din håndværkerbutik og webshop, når du mangler det rigtige værktøj og tilbehør. Vi er Danmarks største enkeltforhandler af værktøj.

Som kunde hos Dorch & Danola A/S har du adgang til vores produktsortiment på mere end 25.000 varer til industrien, den professionelle håndværker og gør-det-selv typen.
Vi forhandler alle de førende produkter og alle de kendte mærker som Festool, Bosch, Milwaukee, DeWalt, Teng Tools, Makita, Leica og mange flere.
Vi sælger alt inden for akku maskiner, el-værktøj, håndværktøj, stationære maskiner og tilbehør dertil.

Kan du ikke finde varen, er du velkommen til at kontakte os, så vil vi meget gerne bestille den ønskede vare hjem til dig, hvis muligt.
Du kan altid selv vælge, om du vil have varen leveret eller om du selv vil afhente varen på vores lager i Odense.

Hos Dorch & Danola A/S har vi formået at forene et bredt produktsortiment, god service og lave leveringstider. Med service og reparation af værktøj og maskiner på eget serviceværksted oven i hatten er vi en all-round værktøjsforhandler.
Dorch & Danola A/S er i konstant udvikling og vil også i fremtiden profilere os som en professionel samarbejdspartner, udvikler og producent af sammenhængende løsninger til industrien, håndværkeren og private.
Ligeledes finder du et udvalg af arbejdstøj, sikkerhedsudstyr og sågar kan du også finde og købe et gavekort til brug som gave eller senere brug i webbutikken.

Læs her et lille uddrag fra Dorch & Danola A/S, som  har mange forskellige tips og råd på deres webshop som f.eks. et om boremaskiner.

Boremaskinen er et af de mest almindelige stykker værktøj i de danske hjem. Uanset om man er en ihærdig gør-det-selv-person, som har mange projekter i hjemmet, eller om man er knap så handy, har næsten alle en boremaskine derhjemme.

Det er et fantastisk stykke værktøj, som kan hjælpe med det grove arbejde ved et utal af forskellige arbejdsopgaver. Men bor og boremaskiner er ikke alle ens, og har man ikke helt styr på, hvilken slags man skal bruge til de forskellige opgaver, kan det der startede som en hurtig og nem opgave hurtigt udvikle sig til hårdere arbejde og grimmere resultater, fordi man vælger forkert.

Derfor opfordrer vi til, at man lærer de forskellige bor og boremaskiner at kende, hvis man ikke har så godt styr på dem i forvejen. Vil du gerne lære mere om de forskellige typer bor og boremaskiner, kan du passende læse med herunder, hvor vi guider dig gennem de forskellige muligheder, samt hvilke varianter man skal vælge til de forskellige opgaver.

Forskellige typer af boremaskiner

Hvis vi starter med selve boremaskinen, skal du vide, at der findes en del forskellige varianter. Selvom de pistollignende værktøjer ligner hinanden ganske meget, kan der være store forskelle på dem hver især, som også gør dem specielt egnede til forskellige typer af opgaver.

Lige nu køres der kampangne på f.eks. blå Bosch serine inden for Akku-bore- og skruemaskiner. Denne serie er den professionelle og solide serie som har en lang holdbarhed til en hver opgave.

Se mere om BLÅ BOSCH serien her.

Kvalitets værktøj, elværktøj og maskiner – Altid et stort udvalg af værktøj!

Dorch & Danola sælger alt inden for værktøj, håndværktøj, reservedele, arbejdstøj samt tilbehør og forbrugsmaterialer. Hos Dorch & Danola bestræber vi os på at være billig. I det store sortiment findes et bredt udvalg af værktøj fra fx Festool, Makita, Tormek, Proxxon, Bosch, Teng Tools, Luna, CMT, Stanley, Limit, Stubai, Hultafors og en lang række andre producenter af kvalitets værktøj.

Vi har næsten alt i håndværktøj fra skruetrækkere, tommestokke, hamre, save, høvle, knive til elværktøj, maskiner, stiger og meget meget mere, vel at mærke i bedste kvalitet.

Vi reparerer alle kendte mærker af elværktøj og maskiner på vores eget serviceværksted.

Find andre gode gør-det selv webbutikker på Net-Tilbud her.

Tilbuds-Nyheder