background img
banner

DiMaria.dk sælger unikke wallstickers de selv designer og producerer.

54

DIMARIA SKRIVER…
DiMaria Wallstickers er en del af en lille dansk designvirksomhed, drevet af Anni og Karsten Gudiksen. Vi har siden 2008 designet, produceret og solgt wallstickers online via DiMaria.dk. Vi designer primært citater og tekster til væggen og udsmykning til børneværelset i et uhøjtideligt design. Hvert år laver vi også hundredevis af specialdesigns til private, firmaer og institutioner, der ønsker en helt personlig og unik udsmykning. Vi har alle dage haft som mål at designe wallstickers i den absolutte højeste kvalitetsfolie og give den allerbedste og personlige kunderservice. Igennem årene har vi udvidet sortimentet og designer i dag alt i vægdekoration. Sortimentet tæller også plakater, tavler, postkort, akrylvarer mm.

HVORFOR HANDLE HOS DIMARIA?

  • Det du finder her, finder du ikke i andre butikker. Vi designer selv alle vores designs, og ønsker du noget specielt, klarer vi også det.
  • Vi bruger en wallstickerfolie, som er den bedste kvalitet på markedet. Har du tidligere prøvet dårligt klæbende wallstickers, skulle du tage og prøve vores i stedet. 
  • Vi giver 14 dages returret på vores standardvarer, selv om vi fremstiller alt på bestilling. (Dog ikke specialdesignede varer)
  • Personlig service med et smil får du altid, og du kan få kontakt med os på mail, telefon eller chat.
  • Oplever du problemer med en wallsticker du har købt hos os, tager vi din reklamation alvorligt.
  • At købe wallstickers på nettet er en tillidserklæring, vi håber vores mange fans på facebook og vores topplacering på pilot viser dig at tilliden til os er berettiget.


Besøg DiMaria Wallstickers her.


Article Tags:

...

da_DKDanish
da_DKDanish