Davidsens webshop tilbyder et stort udvalg af spændende varer til bl.a. byggeprojekter. Her finder du alt fra byggematerialer til grill og havemøbler. Vi tilbyder dag-til-dag levering på en lang række produkter. Vi har over 12.000 produkter!

Davidsen Byggemarked

Vi er en landsdækkende tømmerhandel, som tilbyder en bred vifte af produkter inden for trælast og byggeri. Vi er kendt som en troværdig og seriøs samarbejdspartner, er skarpe på prisen, og går ikke på kompromis med kvaliteten.

Vi leverer alt til byggeri, den professionelle håndværker, semi-proffen og gør-det-selv kunden.

Davidsen Tømmerhandel A/S

Davidsens Tømmerhandel A/S er en 100% danskejet handelsvirksomhed, med hovedkontor i Kolding. Vi tilbyder en bred vifte af produkter inden for trælast og byggeri, og ud over at være en landsdækkende tømmerhandel, har vi en afdeling i Nuuk, samt branchens største webshop.

Siden etableringen i 1944 har vi udviklet os til at være blandt landets største leverandører til byggeriet med mere end 1.000 ansatte, og en samlet omsætning på ca. 3,3 mia. kr.

Vi er kendt for god logistik. Vores landsdækkende distributionscentre arbejder 24 timer i døgnet for at sikre vores kunder rettidige og hurtige leverancer.

Vi er kendt som en troværdig og seriøs samarbejdspartner for vores professionelle kunder. Vi er storleverandør til private i hele landet, og så er vi skarpe på prisen – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Lokal forankring

Davidsen har rødder i det sønderjyske, hvor du bl.a. finder en lang række af vores afdelinger. Vi ønsker at være tæt på vores kunder, og vi åbner derfor løbende nye butikker rundt i Danmark. Derudover er vi hovedsponsor i Sønderjysk Elitesport A/S.

Kunden i centrum

Solidt købmandskab, ydmyghed og respekt for kunden skal til enhver tid gennemsyre relationen til vores kunder. Derfor er rådgivning, de tætte relationer og ordholdenhed vigtige elementer i vores dagligdag. Vores faglighed og stolthed over at levere det bedste produkt til vores kunder gennemsyrer hele vores organisation, lige fra indkøb til levering på byggepladsen.

Davidsen Byggemarked