Dartshop.dk – online dartshop

Dartshop.dk - Danmarks største dartshop. En special butik indenfor dartsporten. Vi sælger også bordfodbold, airhockey, og bordtennis. Underholdning til klubben, fritidshuset, baren eller sommerhuset.

Danmarks største online specialbutik med udstyr til dart – altid lagerførende med over 3.000 varenumre.

Vi er en 100% dansk-ejet butik, med eget lager i Danmark hvorfra vi dagligt ekspederer ordrer til hurtig levering hos kunderne.

Butikken åbnede i 2008 og har siden vokset sig større og større for hvert eneste år.

Dartshop.dk skriver b.la. på deres hjemmeside:

Kæmpe udvalg af dart udstyr og dart tilbehør fra Bull’s, XQ Max og Shot!

Hos Dartshop.dk fører vi et stort sortiment af dartskiver, dartpile, flights og andet dart tilbehør. Vi er selv mangeårige dartentusiaster og har personlig erfaring med alle vores produkter til dart.
Vi følger løbende med i udviklingen af dart udstyr på både hobby- og professionelt niveau, og går højt op i kvalitet. Dartshop.dk er af den grund dansk distributør af de internationalt anerkendte og velrenommerede dart-mærker Bull’s, XQ Max og Shot!.

Dart – et spil med en lang historie og udvikling

Dart er et spil med mange år på bagen og en spændende udvikling og professionalisering. Man tilskriver generelt æren for opfindelsen af moderne dart til den britiske snedker Brian Gamlin. Han udviklede nemlig i 1896 det nummersystem, der benyttes i dart i dag. Siden har dart fået ry for at være et værtshuspil spillet af arbejderklassen efter fyraften, og dart er da også utroligt populært på pubber og værtshuse verden over. Men udviklingen af spillet stoppede ikke her.

Fra midten af 1990’erne og frem er dart nemlig blevet mere og mere anerkendt på verdensplan som en sportsgren. Der findes i dag to store dartforbund, PDC (Professional Darts Corporation) og BDO (British Darts Organisation), der hvert år afholder dart-turneringer, hvor verdens dygtigste dartspillere dyster mod hinanden om store pengepræmier.

 

Dartshop - Danmarks største dartbutik.
Dartshop.dk

 

Tilbuds-Nyheder