Dækbutikken – Dæk og Fælge

Dækbutikken - Dæk og Fælge er Danmarks ældste webshop indenfor branchen. Vi sælger Dæk og Fælge, samt et stort udvalg af udstyr til bilen. Vores mest sælgende produkter er Dæk, Alufælge, Stålfælge, Cykelholdere, Tagbokse og Barnestole. Alt fragtfrit og Prisgaranti!

Dækbutikken – Dæk og fælge

Hos Dækbutikken – Dæk og fælge, kan vi tilbyde et bredt udvalg af godkendte dæk og fælge i høj kvalitet, samt diverse tilbehør til din bil.

Webshoppen skriver om deres hjemmeside:

“Vi har mange års erfaring inden for branchen og bestræber os altid på at levere den bedste service og de bedste produkter på markedet.
Vi har et bredt udvalg af mærker inden for dæk, og kan tilbyde både sommerdækvinterdæk og helårsdæk. For at gøre det nemt kan du købe samlede løsninger som fx vinterdæk med fælge. Alle vores dæk er godkendte og bliver leveret fra de bedste europæiske importører – vi kan derfor garantere, at der på intet tidspunkt er tale om parallelimport.

For både vores alufælge og stålfælge gælder det, at de er godkendte og blandt de bedste på markedet. Vores fælge er Tüv typegodkendte, og du er dermed garanteret fælge, der passer til din bil, og er testet i både styrke og holdbarhed. Dette vil sige at uanset om du blot mangler nye fælge, dæk eller fælge med dæk, er vi leveringsdygtige i dæk og fælge af højeste kvalitet, der passer til din bil.

Vi samarbejder med over 100 værksteder over hele landet og du vil derfor altid kunne finde et værksted, der kan hjælpe dig med montering af dæk og fælge. Vælger du, ved bestilling, at få dine dæk eller fælge monteret hos en af vores samarbejdspartnere, vil dine dæk og fælge blive leveret direkte hos værkstedet, hvorefter du vil få besked og kan bestille tid til, at få skiftet dine dæk og fælge, hos værkstedet.

Så ønsker du eksempelvis ikke selv at kaste dig ud i monteringen af dine alufælge med dæk, står vores samarbejdspartnere altid klar til at gøre arbejdet for dig – således er du også sikret at arbejdet bliver udført korrekt.

Er du i tvivl om valg af de helt rette dæk og fælge eller andre af vores produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os – vi står altid klar til at hjælpe og rådgive, så du får de rette produkter.

Handler du hos os, er du sikret prisgaranti og hurtig levering, uanset om det er til din adresse eller direkte til en af vores samarbejdspartnere – samt fri levering ved køb over 500 kr.”

Dækbutikken – Dæk og fælge

Dækbutikken - Dæk og fælge

 

 

Find andet autoudstyr her

Tilbuds-Nyheder