Cykelpartner.dk

Hos Cykelpartner.dk sælger vi alt inden for cykler og løb. Vi forhandler cykeltilbehør, udstyr og har en bred vifte af reservedele. Massere af cykel og reservedele tilbud.

Cykelpartner.dk

Webshoppen skriver bl.a om sig selv:

Cykelpartner.dk har indtil den 1. marts 2021 været en privatejet virksomhed i koncernen On Gear A/S.
Pr. 1. marts 2021 er Cykelpartner.dk blevet en del af DCCP Group A/S, som også ejer og driver selskaberne Designcykler.dk, Design Cykler butikskæden, samt Atredo som er navnet på alle udenlandske webshops.

Cykelpartner sælger alt inden for cykler, cykeltilbehør og udstyr og har en bred vifte af reservedele til din cykel.
Derudover har vi også et stort udvalg inden for Sport og Outdoor.

Vi vil være din cykelpartner no. 1

Vores målsætning er at blive din cykelpartner og leverandør af kvalitets produkter til markedets bedste priser – Altid med hurtig levering (98% af gangene har kunderne deres pakker dagen efter, blot de har bestilt før kl. 19:00, på alle ugens 7 dage, afhængig af transportør) – og altid til gode priser.

Sikker e-handel siden 2005

“Cykelpartner.dk har været på nettet med e-handel siden d. 1. marts 2005. Men vi har mere end 30 års erfaring, da det oprindelige firma blev startet i 1988 af Michael Givskov, som den dag i dag stadigvæk er leder.”

Cykelpartner.dk er beliggende i samme lokaler som On Gear A/S i Jebjerg, Midtjylland. Fra adressen driver vi kundesupport, varehåndtering, ordreafsendelse, udvikling og returforsendelser.”

 

Kig ind på webhoppen og find et godt tilbud.

Tilbuds-Nyheder