Norisma AS er et innovativt firma inden for sundhed, skønhed og livsstilsprodukter, der i år fejrer 10 års jubilæum ved at tilbyde 50% på deres produkter! Coffee Zero bidrager til øget vægttab og fedtforbrænding med dens unikke indhold af krom.

Coffee Zero

Norisma tilbyder 50% på første pakke af deres bestseller Coffee Zero. Kaffen er et næringsmiddel beriget med tilsat krom, der bidrager til den normale fedtforbrænding af kulhydrat, protein og fedt.

Norisma tilbyder:

– Gratis og hurtig forsendelse

– Ingen bindingsperiode

Naturligt fremstillet produkter

 

Sådan virker Coffee Zero.

En Norskutviklet kaffe med ekstrakt fra ferske, ubrente kaffebønner

Coffee Zero er en specialudviklet kaffe med indhold af klorogensyre, udvundet fra friske, grønne kaffebønner. Dette aktivstof forsvinder under ristning af almindelig kaffe. Klorogensyre er et vigtigt aktivstof i Coffee Zero. Vores kaffe indeholder også krom, der bidrager til forbrænding af makronæringsstoffer som fedt og kulhydrater. Krom spiller også en stor rolle i at dæmpe sukkertrangen og normalisere blodsukkeret.

Sammensætningen af indholdsstofferne i Coffee Zero er helt unik, og du finder ingen lignende kaffe på markedet.

Læs mere om de aktive ingredienser i Coffee Zero

En helt unik kaffe.

 – med smagsnoter og effekt, der har gjort kaffen til en favorit

Kaffebønnerne i Coffee Zero består af 100 % arabicabønner fra verdens næstmest kaffeproducerende land. Regionen, hvor vores kaffeplantager ligger, er særligt velegnet til at producere god kaffe på grund af de særlige solforhold, luftfugtigheden og den næringsrige jord. Dette giver en aromatisk kaffe med en kraftig og fyldig smag.

Coffee Zero er til dig, der sætter pris på en kop med smagfuld kaffe, som også har egenskaber, der hjælper dig med at nå dine mål. Daglige positive tilbagemeldinger fra kunder på både smag og virkning dokumenterer, at kaffen er blevet en favorit siden introduktionen i 2011.

Læs mere om smagen af Coffee Zero

Coffee Zero
Tea-Tilbud

Tea Zero bidrager til øget vægttab og fedtforbrænding.

Norisma AS er et innovativt firma inden for sundhed, skønhed og livsstilsprodukter, der i år fejrer 10 års jubilæum ved at tilbyde 50% på deres produkter!