Citatplakat

Citatplakat gengiver tidens sjoveste danske citater på plakater. Konceptet er skabt for at bringe et smil på folks læber. Alle plakaterne bygget op om de sjoveste danske citater, og i overvejende grad om såkaldte catchphrases.

Citatplakat gengiver tidens sjoveste danske citater på plakater.

Konceptet er skabt for at bringe et smil på folks læber. Alle plakaterne bygget op om de sjoveste danske citater, og i overvejende grad om såkaldte catchphrases. Catchphrases er let genkendelige og ofte humoristiske citater, der spredes viralt og ofte bliver “adopteret” og brugt i daglig tale. Via den simple grafiske opsætning, ledes folks tanker hen på citatets oprindelse.

Konceptet er strøget ind i hjertet hos folk i alle aldre og følges allerede af over 50.000 personer på de sociale medier.
Vores plakater er udviklet i et simpelt grafisk udtryk med sans for detaljen, hvilket gør at plakaterne passer godt ind i de fleste moderne danske hjem. Med andre ord er Citatplakat.dk humor og indretning hånd i hånd, hvilket gør en Citatplakat til den perfekte gave, selv til manden eller kvinden der har alt.
– Vi har de bedste citater på plakaten.

t?a=1873806929&as=1810212630&t=1&tk=1&i=1

Kvalitets plakatrammer på danmarks største plakatshop

På Citatplakat finder du rammer i alle de størrelser vi tilbyder plakater i. Størrelserne er de mest udbredte størrelser for plakater og plakatrammer og vil passe til de fleste plakater købt i danmark.

Størrelser på vores plakat skifterammer

Skifterammerne på Citatplakat er kvalitets skifterammer med højkvalitets plexiglas, og de sendes naturligvis riskofrit for dig – selv vores store 70×100 rammer! Vores plakatrammer sælges i de mest udbredte plakatstørrelser. Vi har 70×100 rammer (B1), 50×70 rammer (B2) og 30×42 rammer (A3). Vores rammer har alle en minimalistisk tynd og moderne profil, og kan fås som trærammer, hvide rammer og helt stilrene sorte rammer!

Plakatrammer i et moderne nordisk udtryk

Vores rammer har en moderne tynd profil som er det mest populære valg i de nordiske lande. det er en træprofil i sort, hvid og egetræ.

t?a=1873806975&as=1810212630&t=1&tk=1&i=1

Husk også og besøge de andre gode internetbutikker inden for kategorien Shopping & Gaver.

Tilbuds-Nyheder