Carpardoo

Carpardoo har et af Danmarks største udvalg af reservedele og tilbehør til motorkøretøjer. Det massive onlineudbud omfatter reservedele til alle almindelige bilmærker og -modeller.

Carpardoo

Over 1 million reservedele og tilbehør til bilen til lave priser

Carpardoo har med over 1 million bildele og tilbehør til motorkøretøjer et meget stort produktudvalg. Det massive onlineudbud omfatter reservedele til alle almindelige bilmærker og -modeller. Ydermere tilbyder Carpardoo et stort udvalg af plejemidler og tilbehør til din bil.

De skriver b.la. på deres hjemmeside:

“Det har aldrig været nemmere at købe reservedele til din bil online.”

“I vores webshop finder du bil- og reservedeledele samt værkstedstilbehør af enhver slags – alt sammen sikkert og bekvemt. Til sortimentet hos carpardoo hører klassiske sliddele af høj kvalitet såsom bremseskiver, bremseklodser, tandremme, tændrør og filtre, altsammen til lave priser. Vi tilbyder desuden også tilbehør såsom anhængertræk, lydpotter, og batterier.

Anerkendte producenter som BREMBO, BOSCH, ATE, SACHS, HENGST, MONROE, LUK eller OSRAM er garanter for delenes kvalitet. Med henblik på pleje og vedligeholdelse af din bil anbefaler vi produkter fra Sonax, Rot Weiss, Armor All, Dr. Wack, Meguiars, Presto og Petec. Du kan også købe kølevæske, frostbeskyttelse, olie eller bremsevæske fra LIQUI MOLY i vores webshop.”

En af Tysklands mest anerkendte webshops

“Service- og onlineudbuddet hos carpardo er ofte blevet rost og har gjort os til en markedsførende virksomhed i Tyskland inden for handel med bildele og tilbehør til personbiler.

Vi lægger med andre ord stor vægt på kundernes tilfredshed, og for at fastholde denne tilbyder vi en forlænget returret, som rækker ud over den almindelige reklamationsret. Du kan således returnere dine bildele i 100 dage og har på denne måde mulighed for at teste og bedømme produktet grundigt. Dermed kan du handle helt uden risiko. I øvrigt bliver 98 procent af vores artikler ikke reklameret, hvilket tilskrives vores kvalitetskrav og konsekvente kvalitetskontrol.”

Carpardoo

Fokus på kvalitet

“Hos Carpardoo sidder en gruppe fagfolk, som forstår vigtigheden af bildelenes kvalitet. Således sørger vores uddannede indkøbere og jævne kvalitetskontroller for, at der kun afsendes upåklagelige varer. Autodelene af vores eget mærke f.becker_line opfylder desuden alle gældende standarder og sikkerhedskrav.

Selvfølgelig kan du også købe bildele fra eksklusive bilproducenter og velkendte mærker hos Carpardoo. Vi tilbyder dele til personbiler fra BOSCH, MONROE, BREMBO og mange andre. Du skal blot vælge det passende filter i artiklens kategori.”

Carpardoo tilbyder naturlogvis også at skrive sig op til deres nyhedsbrev hvor du b.la. får følgende fordele:

– op til 20% rabat velkomstrabat
– Aktuelle nyheder
– Eksklusive rabatter

God shoppelyst på Carpardoo

Se også de mange andre bil og auto tilbud på net-tilbud.dk under kategorien Bil, MC, Cykel & Båd

Tilbuds-Nyheder