background img
banner

Brugskunst fra DuBuy.dk – Mere end 30.000 artikler online.

180

DuBuy.dk skriver…

Her på DuBuy.dk finder du mere end 15.000 forskellige varer fra ikke mindre end 150 mærker, der bl.a. tæller Bloomingville, House Doctor, Normann Copenhagen, Ferm Living, Karlsson og mange andre. Vi fører udelukkende mærker indenfor brugskunst, som vi selv kan stå indenfor, og det sikrer en kvalitet, der altid er i top.

Vi har alt til det moderne hjem, og vores udvalg strækker sig over alt fra stole, borde, lamper, lysestager til køkkentilbehør, hylder og vægure.

Et af vores populære mærker er Bloomingville, der designer interiør i nordisk stil og har et kæmpe sortiment med møbler, køkkentilbehør og pyntegenstande. Bloomingville udkommer med to hovedkollektioner, fem ekspreskollektioner og en julekollektion om året, så du altid er sikker på at få nyheder i moderne design, der passer til dit hjem og din stil. Hos DuBuy finder du særligt et stort udvalg til køkkenet, og vi kan bland andet fremhæve de flotte skærebrætte, der er forarbejdet i lækkert træ. Vi har også flere elegante sofaer fra Bloomingville, der passer til din stil – uanset om du er til polyester eller uld.

Er du på jagt efter skandinavisk brugskunst i ypperste kvalitet, kan du med fordel gå på udkig i vores store sortiment af produkter fra Ib Laursen. Her finder du blandt andet et udvalg af lamper, møbler, spejle, glas, tallerkener og vægure, der er designet i en karakteristisk retro stil. En sikker vinder, hvis du ønsker at skabe en varm og hyggelig stemning i din indretning. Med Ib Laursens produkter har du muligheder for at kombinere dem på din helt egen måde. Ib Laursen har et stort udvalg af vintage vægure i flere farver og størrelser, ligesom det varierede udvalg af bordlamper vil pynte på dit skrivebord.

Kvalitet og unikt design får du også, hvis du går ombord i vores produkter fra Hübsch. Hübsch er et forholdsvist nyt dansk interiørfirma fra 2010, der er specialiseret i at fremstille interiør i bedste kvalitet. Hübsch har et kæmpe udvalg af interiør, der bl.a. dækker over lamper, puder, møbler og lysestager. Hübschs medarbejdere har mange års erfaring i boliginteriør-branchen og har derfor altid fingeren på pulsen med, hvad der er moderne. Deres filosofi er at skabe optimale arbejdsforhold for deres ansatte og leverandører og håbet er, at kunden kan mærke det. Hübsch er kendt for bl.a. deres skænke og skriveborde i elegant træ, der fremhæver den nordisk stil.

Besøg Dubuy.dk – Brugskunst her.


Article Tags: ·

...

da_DKDanish
da_DKDanish