Bodylab

Bodylab er Dks største producent og af sportsprodukter, proteinpulver, kreatin og andre kosttilskud. Via Bodylab.dk handler kunderne direkte med fabrikken udenom fordyrende mellemled.

Proteinpulver fra Bodylab.

Vi er ikke bare et sports nutrition- og fit lifestyle-brand. Vi er et community.

Vi er din virtuelle træningsbuddy, som hepper på dig fra sidelinjen og uddeler virtuelle highfives, hver gang du slår ny personlig rekord. Vi vil mærke din begejstring og fejre dine succeser sammen med dig. Men frem for alt vil vi inspirere. Derfor har vi samlet vores helt eget team af inspirerende atleter og ambassadører, som er håndplukket til at gå forrest og vise dig vejen.

Vi repræsenterer nogle af fitnessbranchens største atleter og berømte sportsstjerner som VM-guldvinder Jeanette Ottesen and UFC-stjernen Jack ’The Joker’ Hermansson.

Bodylab er nemlig en holdsport.

Et hold af eliteatleter og verdensmestre, men også af hverdagsatleter og nybegyndere.
Fælles for os allesammen er, at vi elsker følelsen af endorfiner, der pibler under huden efter en god workout. Det er sådan, vi motiverer hinanden.

Bodylab

30.000 tilfredse kunder

Hos Bodylab arbejder vi intenst på at sikre, at kvalitet og service er i top – og det gælder hele forløbet, lige fra vores indkøb af råvarer til det øjeblik, hvor du åbner din pakke fra Bodylab og kigger ned på dine produkter for allerførste gang.
Vi vil have tilfredse kunder, og det kan vi kun sikre ved at arbejde målrettet med kvalitet, smag og branchens bedste kundeservice.
Over 30.000 positive gode anmeldelser på Trustpilot fortæller lidt om, hvor langt vi er nået.

Se også de mange fine anmeldelser på Trustpilot om Bodylab

 

Se også andre tilbud med fitness og motionsudstyr og produkter.

Tilbuds-Nyheder