background img
banner

Boboonline +10000 varer inden for møbler og boligtilbehør

573

Velkommen til BOBO – Din online møbelbutik.

Siden 2010 har vi solgt møbler og boligtilbehør på nettet og er derfor en af landets ældste online møbelbutikker. Du kan derfor også være helt sikker på, at du altid får en professionel og personlig betjening her hos os, hvor vi vil gøre alt hvad vi kan for at vejlede og hjælpe dig. 

Du finder et stort og bredt udvalg af møbler – herunder madrasser, spiseborde, lamper, sofaer og meget andet i alle prisklasser. Derudover finder du hos os en effektiv og god reklamationsservice, hvis uheldet skulle være ude. Du vil hos os finde et stort og bredt udvalg af kvalitetsmøbler til alle husets rum, hvor der er noget for enhver smag.  Derudover har vi også masser af mere unikke møbler, hvor designet og kvaliteten er helt i top. Vi tilfører konstant nye spændende møbler i moderne og klassiske designs fra nuværende og nye leverandører / brands. 

Vi bestræber os på, at have Danmarks største udvalg inden for boligindretning – på den måde ved du lige hvor du skal søge hen, hvis du står og mangler noget til hjemmet.

Vi er udelukkende online, hvorfor vi ikke har showroom. I stedet tilbyder vi skarpe online priser, der som regel er billigere end i butikkerne, 365 dages fuld returret, gebyrfri betaling, gratis levering til alle brofaste adresse, og i mange tilfælde også til øerne –  altså en masse gode grunde til at handle hos os. 

Mange spændende brands

Vi har i skrivende stund mere end 20 forskellige brands, som sikrer dig et fantastisk udvalg.

Vi sætter stor pris på danske brands, og den fantastiske nordiske indretningsstil. Her kan blandt andet nævnes de yderst populære brands Bloomingville, House Doctor, Sika Design, Hübsch, og Ib Laursen.

Flere af vores brands finder du ikke andre steder i Danmark. Her kan blandt andet nævnes Kare Design, som vi er eneforhandler af her i Danmark.

Der er masser af muligheder og dette er blot få af de mange brands du kan finde her hos os.
Tag evt. et kig på alle vores flotte brands her.


Article Tags: · · · · ·

...

da_DKDanish