Billig Parfume

BilligParfume kan du spare op til 70% på kendte originale mærker til mænd & kvinder. Parfume, beauty, hår og pleje.

Billig parfume er stedet at spare mange penge på parfume.

Butikken beskriver sig selv herunder:

“Billig Parfume er til for dig, der ligesom os, elsker de lækre mærker, de skønne dufte og parfumer, luksus og mere til. Men gerne billigere. Der er penge at spare ved at handle de 100% originale mærker online, og det er altså muligt at dufte dejligt og købe dine makeup- og skønhedsprodukter, selv på budget. Pigerne samler hver dag nye tilbud og billig parfume, til mænd, kvinder og hele familien.
 

Missionen – Duft dejligt med billige, men 100% originale dufte og parfumemærker.

Vores mission er, at du fremover skal kunne finde dine parfumer, dufte og skønhedsprodukter hos Billig Parfume.dk, de samme mærker og kvalitet, som du kender fra – og finder i butikkerne, og en stor del af dem også billigere.. Vores samarbejde med både udenlandske og danske distributører, giver os mulighed for at tilbyde dig, et hav af fantastiske skønhedsprodukter, mange med store besparelser.

Billig Parfume

Billigparfume

Stort udvalg af parfume, hårprodukter, makeup og skønhedsmærker

Vi har også et stort udvalg af mærker hvor du faktisk kan spare op mod 70%, men vi har også mærker, hvor vi i stedet for faste lave priser, tilbyder gratis fragt og lækre gaver med din ordre. På disse mærker vi du løbende finde spændende kampagner, som er udarbejdet i tæt samarbejde med vores leverandører.

Har vi ikke lige har det du søger, så send os en mail med en forespørgsel. Vi er leveringsdygtige i de fleste parfumemærker, størrelser og variationer af dufte. Leder du efter andre mærker indenfor skønhed og pleje, til ham eller hende, så hører vi altid gerne fra dig.

Vi er vilde med glade kunder

Glade og tilfredse kunder er et must for os. Derfor gør vi også alt hvad vi kan, for at servicere vores kunder, med god og venlig kundeservice , fleksibilitet og favorable priser. At føle sig lækker behøver ikke altid koste en bondegård.”

Husk også at besøge de andre internetbutikker inden for personlig pleje og sundhed.

Tilbuds-Nyheder