background img
banner

Apopro Online Apotek

512

Apopro er Danmarks Online Apotek.
Apoteket er nu på nettet. Personlig og professionel rådgivning. Indløsning af recepter. Lave netpriser, billigst på de mest populære apoteksvarer. Dag-til-dag levering.

Apopro.dk skriver b.la.:

Apopro er Danmarks online apotek, hvor du nemt og sikkert kan købe recept- og håndkøbsmedicin samt andre apoteksvarer.

Vores digitale tilgang giver dig som bruger den mest præcise vejledning i dit køb af recept- og håndkøbsmedicin. Vi vil overføre alt det bedste fra de fysiske apoteker og gøre det digitalt.

Hos Apopro har du som bruger adgang til direkte rådgivning hos nogle af Danmarks dygtigste farmaceuter. Vi har brugt budgettet på dygtige farmaceuter i stedet for husleje. Derfor kan vi tilbyde en målrettet rådgivning igennem chat eller videosamtaler, der i forhold til det traditionelle apotek giver større mulighed for at være personlig og privat på samme tid og dermed sikre en kortere vej til bedring.

Vi dækker et langt større område end fysiske apoteker, fordi vi bringer rådgivningen hjem i stuerne til dig, når du har brug for det. Dertil leverer vi direkte til døren, så du aldrig er afhængig af at skulle møde fysisk op på apoteket. Al medicin købt og bestilt gennem Apopro bliver desuden kontrolleret og pakket af Apopro Online Apotek.


Article Tags: · · · · · ·

...

da_DKDanish