background img
banner

Abilica Online – Motionsudstyr

91

Net-butikken skriver…

AbilicaOnline.dk forhandler varemærket Abilica, der er det førende mærke indenfor udstyr til hjemmetræning i Norden. Vi forhandler ligeledes andre kvalitetsmærker som: POLAR (pulsure), REHBAND (støttebind), Sole (semiprofessionelt udstyr) og mange flere.

Hos AbilicaOnline.dk går vi op i hjemmetræning og træning med mening. Som chefen siger det: ”du skal vælge det motionsredskab, der giver mening for dig, fordi så bliver det brugt”. Vi bestræber os derfor på at give den bedste vejledning, så vores kunder får det motionsudstyr, der passer til dem.

Ud over de mange private handler vi håndterer, har vi også mange ”større” kunder fra virksomheder, institutioner, hoteller, idrætsforeninger m.m., hvor vi supplerer allerede etablerede motionsrum, eller indretter helt nye. Vi er også her behjælpelige med råd, vejledning, indretningsforslag, service o.m.a.

Vi har butik i både Aarhus og Herlev, hvor begge er med eget lager. I begge butikker kan man se og prøve vores produkter, få gode råd samt vejledning, og de fleste af vores produkter kan købes og tages direkte med fra butikken.

Held og lykke med træningen på hjemmebane!

Besøg Abilica Online her.


Article Tags: ·

...

da_DKDanish
da_DKDanish